fbpx

Sisteme electrice închidere terase: sistem panoramic

Sisteme electrice închidere terase:
sistem panoramic

Din balustradă în perete de sticlă, prin apăsarea unui buton. Sistemul motorizat de tip panoramă sau ghilotină se ridică și coboară, în plan vertical, fiind acționat din telecomandă sau telefon. Rolul acestor sisteme de închidere pentru terase este de a proteja interiorul de ploaie, ninsoare, vânt, praf, de a favoriza o aerisire rapidă și de a păstra o vedere panoramică liberă spre peisajul exterior.

Încadrate în ultimele tendințe ale designului de exterior, închiderile din sticlă electrice vor pregati terasa pentru toate cele patru anotimpuri, cu eleganță și ușurință. Poate funcționa vara, primăvara, toamna și iarna, cu o sursă de căldură. Acestea vor fi personalizate special pentru proiectul tău, indiferent dacă alegi o grădină de vară, o terasă la etaj, un winter garden pentru curtea personală sau pentru restaurant.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Avantaje

Detalii tehnice pentru sisteme închidere terase de tip panoramic

Încadrare: Unde se potrivește?

Acest sistem de închidere terase cu geam ghilotină este motorizat, înrămat cu cadre elegante din aluminiu ce susțin panourile de sticlă. Detaliile sistemului fac să se potrivească teraselor în aer liber, pentru a delimita, a facilita aerisirea rapidă și a proteja spațiul de ploaie, vânt, zăpadă și praf. Sistemul poate fi configurat pentru a se încadra cu ușurință și a acoperi spații variate precum restaurante,spații de relaxare, terase, balcoane fiind ele la parter, la etaj, mansardă sau pe acoperiș. Se va încadra între doi stâlpi ai pergolei sau ai unei construcții proprii din proiectul tău. Desigur, specialiștii noștri vor veni cu cele mai potrivite soluții pentru planurile tale.

Sticla și profilele de aluminiu ce susțin geamurile se pot personaliza astfel încât să se potrivească estetic cu spațiul tău: prin culori, prin textura geamului lucioasă sau mată, sau prin imprimarea unui model/ unui logo pe acestea.

Funcționare

Acest sistem de închidere terase cu geam panoramic funcționează electric, acționat printr-un motor proiectat cu 18 module, ceea ce îl face un motor silențios. Îl poți opri și porni din telecomandă, din telefon sau alte dispozitive inteligente, la oricare grad de deschidere dorești. Este un motor sigur și rezistent: sarcina permisă și testată fiind de 220 kg. Un sistem poate fi compus din 2,3 sau 4 panouri, fiecare având un sistem individual de operare. Desigur, se pot alătura mai multe sisteme, pentru o suprafață liniară mai mare.Un panou este fix (balustrada), iar celelalte glisează electric pentru a închide sau deschide spațiul, pe direcție verticală.

Este un motor sigur și rezistent: sarcina permisă și testată fiind de 220 kg.

Un sistem poate fi compus din 2,3 sau 4 panouri, fiecare având un sistem individual de operare. Desigur, se pot alătura mai multe sisteme, pentru o suprafață liniară mai mare.Un panou este fix (balustrada), iar celelalte glisează electric pentru a închide sau deschide spațiul, pe direcție verticală.

Dimensiuni

Sticlă securizată de 8 sau 10 mm grosime

2 panouri sticlă securizată de 8/10 mm, pot avea dimensiuni totale de maxim 4 m lungime x 3 m înălțime

3 panouri sticlă securizată de 8/10 mm, pot avea dimensiuni totale de maxim 4 x 3 m / 3 x 3,5 m

Sticlă securizată de 8 sau 10 mm grosime

Avantaje: protecție fonică și termică ridicată. Se recomandă pentru terasele cu perioadă de funcționare pe tot parcursul anului, inclusiv iarna.

2 panouri din sticlă dubla cu izolație pot avea dimensiuni totale de maxim 4 x 2,5 m / 3,5 x 2,75 m / 3 x 3 m

3 panouri sticlă dubla cu izolație pot avea dimensiuni totale de maxim 4 x 3 m / 3 x 3,5 m

Avantajul opțiunii cu 3 panouri este că primul geam care va fi fix, va permite o înălțime mai mică ceea ce înseamnă mai mult spațiu la deschidere

Materiale folosite

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Oferim servicii complete oriunde în România

Consultanță

LIVRARE

Montaj

Mentenanță

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ