fbpx

Balustradă din sticlă pentru terasă

Balustradele din sticlă securizată oferă un aspect elegant și modern construcțiilor rezidențiale. Folosite la exterior, acestea delimitează spațiile aflate la înălțime (fațade, balcoane, mansarde) și oferă un plus de siguranță datorită rezistenței pe care o capătă sticla în urma procesului de securizare.
Balustradele din sticlă se potrivesc în spații publice precum: complex hotelier, resort, complex rezidențial, complex comercial, hotel, pensiune, complex de birouri și la orice clădire cu mai mult de un etaj sau cu terase aflate la înălțime.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Avantaje

Încadrare

Balustrada din sticlă pentru terasă se poate fixa pe podea, în podea, sau pe un perete lateral, așadar se poate adapta cu ușurință la orice plan vei avea. Se pot realiza complet din sticlă, sau prin alăturarea altor elemente, de exemplu inox sau aluminiu. Poate fi aleasă pentru scară, balcon, spații înalte, pentru a delimita terasa în spații private și pentru spațiile comerciale din diferite clădiri publice (domeniul horeca, complex rezidential, complex comercial). Le putem personaliza în diferite forme și mărimi, cu diferite sisteme de prindere și profile elegante de sprijin. Oferă un design minimalist, curat și modern, în timp ce păstrează o priveliște unică spre exterior.

De asemenea, se încadrează perfect cu sistemul de rulouri pentru umbrire, care pot coborî până la nivelul balustradei sau mai jos de aceasta.

Dimensiuni

Dimensiunea balustradelor din sticlă securizată variază de la cerință la cerință, impunem puține restricții pentru dimensiunile și formele acestora, atât timp cât se încadrează în normele de siguranță. Așadar fie că terasa ta are nevoie de 10 m liniari sau 50 de m liniari, echipa noastră îți va oferi o soluție.

Materiale folosite

Oferim servicii complete oriunde în România

Consultanță

LIVRARE

Montaj

Mentenanță

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ