fbpx

Rulouri umbrire terasa

Rulouri umbrire terasa motorizate, numite și jaluzele pentru terasă sau sisteme ZIP screen sunt produse extrem de rezistente, practice în utilizare și care oferă flexibilitate spațiilor interioare și exterioare. Principalul rol al acestora este de a crea umbră, de a filtra razele UV și de a acționa ca o barieră pentru vânt și praful adus de acesta pe terasă. Pe lângă aceste avantaje, rulourile vor acționa seara ca o plasă împotriva insectelor și va opri ploaia să ajungă pe terasă. Acestea pot fi acționate din telecomandă sau telefon, și pot fi oprite la orice nivel vei dori. Simple și elegante, pot fi incorporate la geamurile cladirilor, sau pe laturile pergolelor. Rulourile se pot personaliza intr-o gamă variată de culori și texturi pentru a se potrivi estetic cu spațiul tău.

Rulourile de umbrire a terasei sunt destinate unei game variate de spații: teraselor de la parter sau de la etaj , spațiilor cu piscină, camerelor în care razele soarelui bat puternic, fie că este vorba despre un plan pentru casa ta sau un plan de reamenajare pentru restaurant, hotel, complex rezidențial sau o clădire publică.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Avantaje

Rulouri umbrire terasa - detalii tehnice

rulouri umbrire terasa sau locuinta detaliu tehnic

Încadrare

Rulourile de umbrire pentru terasă se montează între doi stâlpi ai pergolelor sau pe o altă structură a proiectului tău, fie ea din metal, lemn sau alt material. De asemenea, pot fi montate pe exteriorul ferestrelor sau pereților de sticlă, pentru a umbri camera sau biroul în timpul zilei, în timp ce se menține vizibilitatea spre exterior. Rulourile se vor fixa în partea superioară, și vor coborî atunci când vor fi acționate din telecomandă. Se pot amplasa atât în locurile de trecere, cum ar fi la intrarea sau ieșirea din spațiu, cât și în locurile prevăzute cu balustrade, pereți din sticlă sau ferestre. Se încadrează perfect cu sistemul panoramic din sticlă.

rulouri umbrire terasa care functioneaza electric sau cu senzori
rulouri umbrire terasa anti insecte
rulouri umbrire terasa montate in fata ferestrei pentru umbra

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru un sistem este de 0,8 m lungime și 1m înălțime, iar dimensiunea maximă este de 4x4 m pentru o singură unitate. Pentru spațiile care necesită dimensiuni mai mari, se vor alătura mai multe unități de umbrire laterală, cu stâlpi sau alte structuri de susținere intermediare.

Aceste sisteme de umbrire vor fi personalizate special pentru proiectul tău. Poți alege culoarea profilelor din aluminiu și culoarea țesăturii dintr-o gamă variată, iar specialiștii noștri vor veni cu cele mai potrivite soluții.

Funcționare

Sistemul funcționează prin intermediul unui motor casetat, la apăsarea unui buton al telecomenzii sau al telefonului. La acționare, panoul glisează silențios în jos, pe cele doua canale ascunse în stâlpi. Dacă soarele este prea puternic, tot ce trebuie să faci este să cobori ecranul de pânză pentru umbră. Atunci când bate un vânt deranjant, îl poți coborî complet, iar dacă ploua va funcționa ca o cortină.

Materiale folosite

materoal rulouri umbrire terasa motorizate
rulouri umbrire terasa impermeabile, material impermeabil, inchidere terasa pentru ploaie
rulouri umbrire terasa, sina de glisare, detliu tehnic

Țesătura este impermeabilă, dar este concepută cu un tipar de puncte de acces al aerului, pentru a rezista la vânturi puternice ( 80km/h). Așadar, atunci cand ploua, apa se va scurge pe membrană, dar nu va stropi în interior.

În funcție de țesătura aleasă poate ține o umbră densă sau o umbră subtilă.Cu cât țesătura este mai deasă, cu atât umbra este mai densă, iar gradul de transparență mai mic. Desigur, toate tipurile de țesături filtrează razele UV și nu creează efectul de seră.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Oferim servicii complete oriunde în România

Consultanță

LIVRARE

Montaj

Mentenanță

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ