fbpx

Pergole bioclimatice: patru anotimpuri, o singură soluție

modele de pergole bioclimatice pentru curte, cu lamele retractabile din aluminiu speciale pentru gradina
pergole bioclimatice restaurant incastrate in tavan
pergole bioclimatice pentru terasele hotelurilor, din aluminiu, cu lamele retractabile
pergole bioclimatice asezate langa piscina pentru umbra si protectie, din aluminiu

Cum funcționează pergolele
bioclimatice

Aceste pergole bioclimatice sunt soluții contemporane, cu tehnologie high-tech integrată, care se pot potrivi cu ușurință în numeroase spații, cum ar fi restaurantele, terase de orice tip, balcoane rezidențiale și comerciale sau chiar pe un acoperiș drept al unei clădiri. Acoperișul acestora este format din lamele din aluminiu care se pot înclina, roti, sau se pot retrage complet, folosind telecomanda sau telefonul mobil. Lamelele au fost testate chiar și în condiții extreme: încărcate cu 2 m de zăpadă (sau 300 kg/mp), așadar funcționează perfect chiar și în condiții nefavorabile.

rotire lamele pergole bioclimatice

Lamele care se rotesc

Toate modelele de pergole bioclimatice conțin lamele din aluminiu care se rotesc sau se înclină, pentru a permite fluxului de aer să pătrundă în spațiul acoperit.

Poți opri în orice moment mișcarea de rotație, la orice unghi este favorabil pentru terasa ta.

sistem iluminare pergole bioclimatice

Sistem de iluminare complex

Pergola bioclimatică poate include 3 tipuri de iluminare: puternică albă, relaxantă și colorată. Aceasta poate produce suficientă lumină astfel încât să te poți relaxa chiar și la cele mai târzii ore din noapte.

retractare pergola bioclimatica

Lamele care se retrag

Pe lângă rotire, lamele se retrag spre una dintre marginile laterale ale acoperișului, până ajung să ocupe un sfert din dimensiunea acestuia.

Astfel, se creează un spațiu descoperit, ideal pentru momentele în care vremea este plăcută, iar terasa poate fi inundată de soare.

Asigură confort, protecție
și flux de aer continuu

Aerisire

Acționează lamelele după bunul plac! Acestea pot fi oprite în orice unghi pentru a crea umbra perfectă și gradul de ventilație dorit. Astfel, se produce un flux de aer continuu, care asigură ventilația spațiului fără resurse suplimentare.

Protecție UV

Lamelele înclinate sau închise complet vor respinge razele soarelui și căldura emisă de acesta. Astfel, nu se va crea un efect de seră pe terasă, iar spațiul și persoanele care se relaxează în interior se vor beneficia de o umbră densă și răcoroasă.

Impermeabilitate

Atunci când sunt închise, lamelele din aluminiu vor crea un plan complet drept, cu o pantă lină, pentru a conduce apa spre sistemul de scurgere ascuns în interiorul stâlpilor de susținere. Așadar, asigură 100% impermeabilitate terasei, pentru ca tu să o poți folosi indiferent de vreme.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Care model de pergole bioclimatice se
potrivește mai bine proiectului tău?

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ