fbpx

Sisteme din sticlă securizată

Descoperă noile sisteme OPK

Noile sisteme culisante OPK SYNCHRO, OPK TELESCOPIC si usa batantă OPK sunt o soluție inovatoare și eficientă.
Aceste sisteme reprezintă soluția perfectă pentru spațiile moderne, oferind o combinație armonioasă între funcționalitate și estetică.

Delimitări interioare din sticlă securizată

Delimitarea spațiului cu sticlă îți oferă spațialitate, claritate, lumină și siguranță. Vizual, încăperea pare mai mare cu sticlă transparentă, dar va fi mai bine compartimentată. Sticla va permite spațiului să fie utilizat eficient și oferă mai multă intimitate. Poți opta pentru pereți ficși din sticlă, sau pentru pereți mobili din sticlă, pe șine glisante. Alege când să fie un spațiu deschis, și când să devină un spațiu independent. Acești pereți din sticlă pot fi personalizați prin formă, culoare, textură, pentru a se încadra cu planurile tale. Vizualizează o parte din proiectele noastre, inspiră-te și solicită ceea ce dorești.

Află oferta de preț pentru delimitări din sticlă

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Uși glisante și uși batante din sticlă securizată

Ușile din sticlă securizată pot fi montate atât pe șine glisante, cât și ca sisteme batante cu balamale elegante de susținere. Spre deosebire de ușile clasice, cele din sticlă păstrează sentimentul de separare a unei camere, dar permite luminii să pătrundă în interior. Oferă un mic preview a ceea ce este dincolo de ușă, în funcție de gradul de intimitate pe care îl vei dori. Acestea pot fi transparente complet, sablate în întregime sau parțial, fumurii, cu accesorii metalice colorate sau simple, din inox. Alege și inspiră-te din exemplele de mai jos.

Află oferta de preț pentru uși din sticlă securizată

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Vitrine comerciale din sticlă securizată

Delimitările din sticlă securizată vor valorifica interiorul unui magazin, patiserii, restaurant, hotel și interiorul oricărui spațiu public. Pentru spațiile cu rol comercial, este excelentă o vitrină largă care să permită clientului să vizualizeze o mostră a ceea ce va urma în interior. De altfel, vitrina este primul pas prin care clientul ia contact cu magazinul, așadar trebuie să fie de neuitat. Alege pereți, geamuri și uși din sticlă securizată. Aceste elemente sunt mai rezistente și mai sigure decât sticla obișnuită, cu posibilitatea de închidere cu cheie.

Află oferta de preț pentru vitrine din sticlă securizată

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Perete duș din sticlă securizată, uși pentru duș, paravan duș

Aceste sisteme din sticlă securizată pot fi transparente, opace, sablate, fumurii, personalizate, cu feronerie neagră, clasică din inox, duș de tip walk in, paravan din sticlă sau cabină completă din sticlă. Îți putem fabrica ceea ce vizualizezi. Orice dimensiune și orice formă ar avea dușul proiectat, vom veni cu soluții elegante și calitative pentru spațiul tău. Cu acestea ne adresăm companiilor precum resorturilor hoteliere, complexelor rezidențiale, hotelurilor, pensiunilor, sălilor de fitness, centrelor sportive, etc.

Află oferta de preț pentru cabine duș din sticlă securizată

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Personalizare sticlă securizată

Personalizare prin mărime și formă

Vom executa proiectul pe dimensiuni personalizate. De asemenea, sticla poate lua forme geometrice drepte, dar pot fi și curbate, sau de ce nu, ondulate.

Personalizare prin feronerie

Catalogul feroneriilor este bogat, așadar îți poți imagina ce se va potrivi cel mai bine cu planurile de design ale construcției tale. Acesta include mânere, balamale, profile, garnituri, încuietori, conectori, toate putând fi alese în stilul preferat.

Personalizare sticlă

Sticla poate fi personalizată prin gradul de transparență, sablare, precum și culoare conform paletarului RAL. De asemenea poate personalizată prin logo și alte mesaje adăugate pe sticlă , pereți sau uși.

TRIMITE MESAJ