fbpx

O Pergola pentru terasa casei tale

pergola pentru terasa curte, cu acoperis retractabil, retractare din telecomanda
pergola pentru terasa pentru balcon, la parter sau la etaj

Te ajutăm să-ți construiești o terasă așa cum îți dorești

O pergolă pentru terasă este o investiție cu dublu beneficiu: modernizezi aspectul casei tale și te bucuri de un confort sporit în orice sezon. Versatilă și elegantă, pergola poate acoperi o terasă amplasată în curtea casei tale sau chiar un jacuzzi în aer liber. Totodată, ea mai poate fi și o extensie a casei tale, funcționând ca un foișor, acoperind o mansardă sau chiar un balcon. Dacă îți dorești un winter garden, mai exact un foișor de care să te poți folosi și toamna, și iarna, îl vom realiza împreună. Alege o pergola pentru terasa ta, iar noi îți vom sugera închiderile mobile care se vor potrivi cu aceasta și variantele de încălzire din interior. Astfel, vei avea o terasă care se poate adapta în funcție de vreme.

Poate că iubești să petreci timp în aer liber. Să bei cafeaua pe terasă, să citești, să servești cina afară, să stai la povești cu prietenii sau pur și simplu să iei o pauză. Te poți bucura de toate acestea indiferent de vremea de afară, întrucât pergola te protejează de soarele puternic, de ploaie sau de vânt. Cu o simplă apăsare de buton, din telecomandă, acoperișul poate fi retractat total sau parțial. La fel de ușor poți activa sistemul de iluminat incorporat atunci când se lasă seara.

De ce să stai în casă când te poți bucura mai mult de natură și de timpul petrecut afară? Te ajutăm să-ți creezi un winter garden așa cum îți dorești, un foișor de care să te folosești și toamna, și iarna, oricât de des vrei. Alege un model de pergolă pentru terasa ta, iar noi îți vom recomanda închiderile mobile potrivite pentru aceasta, precum și variantele de încălzire din interior. Astfel, vei avea o terasă potrivită pentru toate cele 4 anotimpuri.

Ce model de pergolă se potrivește terasei tale?

Beneficiile unei terase acoperite cu pergole

Se montează rapid și necesită întreținere minimă

Poate fi folosită pe toată perioada anului, chiar si iarna

Retractarea și sistemul de iluminat sunt controlate confortabil, din telecomandă

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ