Balustrade din sticlă securizată

Atât pentru interior cât și pentru exterior

Balustradele din sticlă securizată îndeplinesc un mai multe roluri importante pentru. Cel mai important este de a oferi siguranță prin delimitarea spațiului aflat la înălțime și prin reacția sticlei securizate la impact. A doua funcționalitate importantă a balustradelor este de a oferi spațialitate, claritate și lumină. Locația devine mai elegantă, mai modernă și se contopește cu orice stil de design ai alege. Acestea deservesc spațiile atât în exterior ( fațade, balcoane, mansarde ), cât și interior ( etaj, scări ). Se potrivesc în spații publice precum: complex hotelier, resort, complex rezidențial, complex comercial, hotel, pensiune, complex de birouri și la orice clădire cu mai mult de un etaj sau cu terase aflate la înălțime.

Balustrade din sticla pentru exterior

Balustrade din sticla pentru interior

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

Proiectul Nordis Mamaia

în desfășurare

Complexul luxuriant Nordis din Mamaia Nord a ales balustrada din sticlă securizată cu strat dublu, într-o formă complexă și curbată. Balustradele dau senzația de mișcare, asemeni valurilor mării. Mărimea proiectului cu sticlă securizată este de peste 2500 de metrii liniari. La final, accentele din sticlă vor desăvârși proiectul cu modernism și senzația de lux, dar în primul rând vor asigura siguranța clienților săi.

Avantajele balustradelor
din sticlă

Oferă eleganță
și modernism
spațiului

Oferă lumină și
transparență spre
exterior

Mărește spațiul
vizual

Sunt rezistente
în timp

Oferă
siguranță

Pot fi personalizate
prin mărimi, forme,
culori

Detalii tehnice

Balustradele se pot realiza complet din sticlă, sau poți opta spre a pune accente prin montanți , cadre sau profile. Feroneria sau accesoriile balustradelor pot fi din inox sau metal, în diferite forme și culori pentru a se încadra cu restul spațiului. De asemenea, balustradele pot lua forme geometrice drepte, forme asimetrice și forme curbate. Sticla este un material flexibil, care se poate plia pe planurile tale, în orice fel. Fixarea este de 3 tipuri: pe podea, în podea sau în perete

Proprietățile sticlei

Sticla securizată este de 4-5 ori mai rezistentă decât sticla netratată termic. Această procedură de tratare îi va crește gradul de flexibilitate și îi va modifica reacția la impact. Astfel, în cazul șocurilor, îndoirii, diferențelor de temperatură va rezista mai mult, iar la spargere se va descompune în bucăți mărunte, netăioase. Sticla tratată termic este unul din materialele cu viață lungă și durabilitate, deoarece rămâne stabilă la factori precum șocuri, îndoire, diferențe de temperatură, radiații UV.
Fabricarea respectă cele mai înalte standarde, de aceea este destinată chiar și celor mai restricționate destinații.

Personalizare

Personalizarea se va realiza prin formă, mărime, modul de montare, culoare și textură. Poți alege o balustradă simplă, transparentă, sau poți alege o balustradă cu feronerie neagră contrastantă, sablată sau fumurie. Vopsirea feroneriei va adăuga un plus de rezistență în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură. De asemenea poți opta ca logo-ul companiei tale să fie imprimat pe oricare din panourile de sticlă ale balustradei.

Servicii asigurate pe tot teritoriul țării:

Consultanță

LIVRARE

Montaj

Mentenanță

Descoperă și alte sisteme din sticlă securizată

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.