fbpx

Accesorii terasă

Alege din gama accesorii de terasă, elementele care se încadrează cel mai bine cu planurile tale. În funcție de necesități, îți poți construi o terasă complexă, cu intimitate, rezistență în timp, confort, protecție și adaptabilă, cu metode de prelungire a sezonului cald. Accesoriile pentru terasă conțin diferite texturi, culori, moduri de a se monta, care se pot adapta perfect cu spațiul tău, fie că acesta se află în curtea casei, sau în cadrul afacerii tale. Așadar, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a-ți pune ideile în aplicare.

Copertinele sunt accesorii de umbrire și protecție a terasei, dar se pot monta și în fața intrărilor sau geamurilor. Acestea pot fi controlate manual sau din telecomandă. Dețin o gamă variată de modele și texturi ale pânzelor, pentru a acoperi preferințele tale.

Deckingul pentru terasă este compus din mai multe materiale, pentru a-i crește rezistența în timp la umiditate, schimbări de temperatură, soare, trafic. Astfel devine util pentru multe aplicații, cum sunt terasele de orice tip, piscine, grădini, poteci. Se montează ușor și crează o atmosferă primitoare datorită culorilor calde.

Aceste accesorii de terasă creează confort termic și prelungesc sezonul acesteia. Se montează pe structuri existente (pergole, umbrele), pe un perete, sau poți alege încălzitoare de podea, ce pot fi mutate. În cazul surselor de alimentare, acestea sunt de două tipuri: electrice sau pe gaz.

TRIMITE MESAJ