fbpx

QUATRO

Despre protecție, confort și rezistență

Retractare

Detalii tehnice

Cum se va încadra pergola în spațiul tău?

Poți alege o pergola complet independentă, cu 4 stâlpi de susținere, sau poți opta să o atașezi de un perete sau o structură existentă, spre a deservi ca o extindere a locației.

Pergola Quattro va anima terasa prin sistemul inteligent de iluminare: lumină puternică de zi, lumină relaxantă de seară (bandă led cu dimmer/ intensificator) sau câteva din culorile curcubeului RGB care pot alterna. Terasa ta va prinde viață sub aceste culori, intensități și jocuri de lumini. Totul fiind controlat prin atingerea unui buton, sporind confortul.

Se potrivește cu...

Poți alege pergola Quattro pentru terasele din curte, restaurant, cafenea, pentru spații de relaxare în hoteluri sau complexe rezidentiale. Se pot monta atat la parter, cât și la etaj, independente sau cu sprijin - pe un perete sau o structură rezistentă, între 2 sau 3 pereți. Desigur, se poate încadra și în acoperișul sau tavanul deja existent.

Acest tip de pergole retractabile se completează perfect cu următoarele elemente: închideri din sticlă manuale, închideri din sticlă electrice de tip Panoramă, paravane laterale anti vânt, încălzitoare de terasă, balustrade din sticlă și pardoseală exterioară. Toate acestea cresc protecția împotriva ploii, zăpezii, soarelui, vântului, insectelor sau împotriva prafului. (link trimitere si pe imagini si pe cuvinte)

Închideri din sticlă glisante

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ