fbpx

DECK TERASE

Acest deck de terase, numit și pardoseală exterioară, este fabricat dintr-un material compozit, inovator și ecologic. Realizat dintr-o combinatie de 70% lemn și 30% plastic, beneficiază de avantajul ambelor materiale. Oferă aspectul plăcut și cald al lemnului, compensat de durabilitatea plasticului. Nu se decolorează în timp de la radiațiile UV, rezistă la umezeală și variații de temperatură și nu crapă atunci când este un mediu uscat.

Spre deosebire de terasele cu pardoseala din lemn clasic, lemnul compozit necesita o întreținere minimă și nu necesita tratament chimic sau vopsire.

Beneficii deck compozit

Întreținere minimă

Aceasta pardoseală de terasă poate fi curățată foarte simplu cu ajutorul unui furtun cu apă și presiune, ceea ce presupune o întreținere minimă. Nu necesită tratament chimic sau vopsire. Poate rezista peste 10 ani sub aceeași formă.

Rezistent la umezeală

Datorită materialului compozit ( masă plastică și lemn), este stabilizat împotriva mucegaiurilor, fungilor, ciupercilor și împotriva umezelii. De asemenea, se comporta excelent în prezența clorului și a sărurilor. Acest tip de pardoseala de exterior este recomandată în jurul piscinelor, în jurul lacurilor sau la malul mării. Nu este alunecos, în special versiunea periată, așadar diminuează riscurile de accidentări.

Rezistent la UV

Spre deosebire de lemnul natural, pardoseala de WPC este o compoziție vopsită în masă, nu doar la suprafață. Acesta își menține culoarea, iar la trafic intens trecerea este una subtilă.

Rezistent la diferențele de temperatură

Deși pardoseala de tip deck se contractă și se dilată asemănător cu pardoseala lemnoasă, aceasta nu produce așchii și nu crapă. Își menține forma inițială o dată cu trecerea timpului.

Prietenos cu mediul

Materialul din care este făcut deck-ul este ecologic și se poate recicla 100%. Mai mult, economisește lemnul care are o durată de viață mai scurtă, nu elimină substanțe periculoase și nu poluează.

Livrare și montaj în toata tara

Echipa noastră îți poate asigura montajul și livrarea oriunde în țară, iar atunci când este cazul vom realiza și măsurători la fața locului.

Paletar de culori deck terase

Deck gri deschis

Deck gri închis

Deck
natur

Deck lemn roșiatic

Deck lemn cafeniu

Deck bej

Utilizări

Aceast model de deck pentru terase este folosit la o varietate de aplicații, fiind ușor de montat și manevrat. La final, vei rămâne cu un design plăcut, uniform, și cu o rezistență de lungă durată.

Montaj

Montajul se realizează pe o structură plană, indiferent dacă acea structură este constituită din pavele, piatră, sau alt material. Recomandate vor fi platformele din beton ( sau o fundație / piloni din beton) și o pantă de 1-2% pentru drenarea apei. Distanța recomandată dintre profilele de susținere a deck-ului este de 30 - 45 cm, în funcție de intensitatea traficului.

Dacă va fi amplasat lângă un perete, se vor lăsa 2-3 cm între profilele de susținere și perete. Accesoriile de montaj sunt următoarele : profil de montaj ( sistemul de susținere a pardoselii de exterior), clipsuri ( sistemele de prindere a deckului pe profilul de montaj), amortizor de cauciuc opțional și plinta care maschează laturile pentru un design complet.

Consultanță

Pentru o terasă completă ce poate funcționa și pe timpul rece sau ploios, își recomandăm alăturarea deckului cu o pergolă retractabilă și închideri terasă.

TRIMITE MESAJ