fbpx

Copertine terase

Copertinele sau marchizele creeaza confortul pe care ți-l dorești pe terasă, sau în interiorul incintei, dacă acestea sunt amplasate deasupra geamului sau intrării. Rolul lor principal, este să oprească sau să filtreze razele soarelui fără a crea efectul de seră. În acest fel, temperatura de pe terasă și din interior scade, dar lumina va continua să pătrundă. Pe lângă acest aspect, copertinele protejează terasa de ploaie, vânt și praf.

Atunci când dorești ca soarele să inunde terasa, copertinele se pot retracta din întrerupător sau din telecomandă, în caseta destinată retractării .Poți beneficia de o umbră densă a copertinelor în curtea personală, la etajul casei sau al apartamentului, pe balcon.

Sunt potrivite și pentru companiile care își doresc un spațiu special amenajat pentru personal, în exterior. În cazul unui complex rezidențial, hotel, pensiune și restaurant vor influența confortul clienților și vor înfrumuseța zona
urbană.
Alege din următoarele modele de copertine terasă, pe acela ce este mai potrivit pentru tine.

Copertinele se pot personaliza 100%,

la textura pânzei impermeabile și modul de amplasare. Vizualizează o parte din gama culorilor de pânză a marchizelor și imaginează-ți cum s-ar potrivi cu terasa ta.

Beneficiile unei copertine retractabile

Se pot
personaliza
100%

Filtrează
razele UV

Protejează
împotriva
ploii

Senzori vânt
și soare

Funcționare
confortabilă

Ușor de
întreținut

TRIMITE MESAJ