fbpx

Copertina Wintend

Montare

Copertinele Wintend se montează pe un perete, o grindă sau tavan, pentru a proteja spațiul din spatele acestora: o terasă cu pergolă, interiorul unor camere sau intrări. În cel de al doilea caz se vor monta deasupra ferestrei, iar al doilea punct de susținere va fi pe lateralul acesteia. Lățimea copertinei va fi egală cu lățimea ferestrei. În cazul pergolelor sau al teraselor cu stâlpi, al doilea punct de susținere a copertinelor va fi aproximativ la jumătatea stâlpilor. În funcție de necesități se va stabili înălțimea necesară, gradul de înclinație și mărimea potrivită. Atunci când sunt montate deasupra ferestrelor sau intrărilor, acestea vor filtra razele UV și vor menține o temperatură optimă, fără a crea efectul de seră în interior.

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru o copertină retractabilă este de 1 m lățime și 0,5 m proiecție ( 1 x 0,5 m ), iar dimensiunea maximă este de 5 m lățime și 2 m proiecție ( 7 x 4 m ). Gradul de înclinare poate varia de la 0 la 180 de grade.

Personalizare

Personalizare Pentru a se încadra cu estetica și designul exterior, acestea se pot personaliza 100%. Cadrele, profilele din aluminiu, și casetele vor fi personalizate prin vopsire. Acestea pot varia de la alb, la negru, la culori asemănătoare lemnului sau metalelor. Vopsirea le va adăuga un plus de rezistență și durabilitate în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură. Stofa impermeabilă conține peste 100 de variante în paletar, de unde poți alege ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul tău. Poți opta pentru o singură culoare, sau sau poți opta pentru un material multicolor care va înviora terasa. Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Funcționare

Copertinele se pot retracta în 3 moduri:
manual (prin manivelă), electric cu întrerupător sau electric din telecomandă. Tu alegi gradul de confort pe care îl dorești pe terasă.

De asemenea, poți opta pentru senzori care vor activa deschiderea sau închiderea copertinelor în funcție de puterea soarelui și a vântului. O altă funcționalitate practică este sistemul de iluminat integrat opțional, care va crea o ambianță plăcută și poate fi controlat din aceeași telecomandă.

Pentru a funcționa și pe timpul rece, îți recomandăm atașarea unor încălzitoare pentru terasă.

Utilitate

Comercial
Se pot monta pe fațada clădirilor de birouri, pentru a crea un spațiu cu scop de relaxare a personalului. Spațiu unde acesta poate lua masa sau doar o simplă pauză de relaxare. De asemenea se pot monta pe fațada unui hotel, unei pensiuni sau unui bloc rezidențial, pentru confortul clienților. Iar o clădire care optează pentru copertine la fiecare fereastră, va aduce un plus de estetică și eleganță mediului urban. În cazul magazinelor, aceste copertine vor proteja marfa din interior contra efectului de decolorare sau degradare datorat radiațiilor soarelui.

Rezidential
Se încadrează excelent în curte, la intrări sau deasupra geamurilor, la etaj sau pe balcon. Copertinele pentru terasă vor scădea temperatura, vor proteja spațiul interior de radiațiile UV, vânt și ploaie. Atunci când dorești, o poți strânge în caseta elegantă, montată pe perete.

TRIMITE MESAJ