fbpx

Copertina Vogue

Montare

Copertinele Vogue se montează pe un perete, grindă sau tavan, pentru a proteja terasa și clienții acestora. Acestea vin cu o structura din aluminiu pe care va rula pânza întinsă. În funcție de necesități, se va stabili înălțimea necesară, gradul de înclinare și mărimea potrivită. Copertinele vor filtra razele UV menținând o temperatură optimă, fără a crea efectul de seră pe terasă. Atunci când sunt montate la exteriorul ferestrelor sau intrărilor, vor scădea temperatura și în interior, și vor menține încăperea luminată.

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru o copertină retractabilă este de 2 m lățime și 2 m proiecție ( 2 x 2 m ), iar dimensiunea maximă este de 5 m lățime și 7 m proiecție ( 5 x 7 m ). Gradul de înclinare poate varia în funcție de înălțimea laturii din față: între 1 m și 3 m. Pentru a acoperi dimensiuni mai mari, se vor monta două sau mai multe copertine unite.

Personalizare

Pentru a se încadra cu estetica și designul exterior, acestea se pot personaliza 100%. Cadrele, profilele din aluminiu, și casetele vor fi personalizate prin vopsire. Acestea pot varia de la alb, la negru, la culori asemănătoare lemnului sau metalelor. Vopsirea le va adăuga un plus de rezistență și durabilitate în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură.

Stofa impermeabilă conține peste 100 de variante în paletar, de unde poți alege ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul tău. Poți opta pentru o singură culoare, sau sau poți opta pentru un material multicolor care va înviora terasa.

Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Funcționare

Copertinele se pot retracta în 3 moduri:
manual (prin manivelă), electric cu întrerupător sau electric din telecomandă. Tu alegi gradul de confort pe care îl dorești pe terasă.

De asemenea, poți opta pentru senzori care vor activa deschiderea sau închiderea copertinelor în funcție de puterea soarelui și a vântului.

O altă funcționalitate practică este sistemul de iluminat integrat opțional, care va crea o ambianță plăcută și poate fi controlat din aceeași telecomandă ca și retractarea. Atunci când dorești, o poți strânge în caseta elegantă, montată pe perete.

Utilitate

Comercial
Cele mai potrivite locații sunt restaurantele și cafenelele cu terasă, pentru a crea confortul dorit de clienții acestora. De asemenea, se pot monta la parter sau etaj în cadrul clădirilor destinate birourilor pentru a crea un spațiu de relaxare personalului.

Rezidential
Se încadrează excelent la curte pentru a crea o terasă ferită de soare și de ploaie. De asemenea se potrivesc la etaj sau pe balconul unui bloc.

TRIMITE MESAJ