fbpx

Copertina Santana

Montare

Copertinele Santana se montează pe pardoseală sau poți alege să fie mobile, pe role, ca structuri independente. În funcție de necesități se va stabili înălțimea necesară și mărimea potrivită. Acestea sunt compuse din două copertine separate, unite de o structură din aluminiu.

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru o copertină retractabilă este de 3 m lățime și 3 m proiecție ( 3 x 3 m ), iar dimensiunea maximă este de 7 m lățime și 8 m proiecție ( 7 x 8 m ). Gradul de înclinare poate varia de la 20 de cm în jos, față de poziția complet deschisă.

Personalizare

Personalizare Pentru a se încadra cu estetica și designul exterior, acestea se pot personaliza 100%. Cadrele, profilele din aluminiu, și casetele vor fi personalizate prin vopsire. Acestea pot varia de la alb, la negru, la culori asemănătoare lemnului sau metalelor. Vopsirea le va adăuga un plus de rezistență și durabilitate în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură.

Stofa impermeabilă conține peste 100 de variante în paletar, de unde poți alege ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul tău. Poți opta pentru o singură culoare, sau sau poți opta pentru un material multicolor pentru a înviora terasa.

O altă personalizare opțională este protecția laterală, pe care o putem fabrica în orice dimensiune dorești. Aceasta se va atașa de capătul exterior al copertinei, și va proteja terasa de razele soarelui care bat din lateral, de ploaie și vânt.

Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Funcționare

Copertinele se pot retracta în 3 moduri:
manual (prin manivelă), electric cu întrerupător sau electric din telecomandă. Tu alegi gradul de confort pe care îl dorești pe terasă.

La această copertină mobilă poți opta pentru deschiderea unei singure părți a acoperișului, sau ambelor părți simultan, deoarece pot funcționa și independent.

De asemenea, poți opta pentru senzori care vor activa deschiderea sau închiderea copertinelor în funcție de puterea soarelui și a vântului.

Utilitate

Se potrivesc restaurantelor și cafenelelor cu terasă, dar și în curtea personală. Copertinele mobile vor scădea temperatura, și vor proteja spațiul de radiațiile UV, vânt și ploaie. Atunci când dorești, le poți strânge în casetele elegante din partea superioară.

TRIMITE MESAJ