fbpx

Copertina Glossy

Montare

Copertinele Glossy se montează pe fereastră sau pe un acoperiș din sticlă, pentru a proteja spațiul de sub aceasta. Sunt asemănătoare cu jaluzele sau obloanele, dar sunt mai practice și mai confortabile.Vor proteja interiorul încăperii, filtrând razele UV și menținând o temperatură optimă, fără a crea efectul de seră și fără a bloca lumina să pătrundă în interior.

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru o copertină retractabilă este de 2 m lățime și 2 m proiecție ( 2 x 2 m ), iar dimensiunea maximă este de 2 m lățime și 5 m proiecție ( 2 x 5 m ). Desigur, în cazul suprafețelor mai mari, se vor monta două sau mai multe copertine, atunci când vor avea puncte de sprijin.

Personalizare

Pentru a se încadra cu estetica și designul exterior, acestea se pot personaliza 100%. Cadrele, profilele din aluminiu, și casetele vor fi personalizate prin vopsire. Pot varia de la alb, la negru, la culori asemănătoare lemnului sau metalelor. Vopsirea le va adăuga un plus de rezistență și durabilitate în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură.

Stofa impermeabilă conține peste 100 de variante în paletar, de unde poți alege ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul tău. Poți opta pentru o singură culoare, sau sau poți opta pentru un material multicolor care va înviora terasa.

Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Funcționare

Copertinele se pot retracta în 3 moduri:
manual (prin manivelă), electric cu întrerupător sau electric din telecomandă. Tu alegi gradul de confort pe care îl dorești pe terasă.

De asemenea, poți opta pentru senzori care vor activa deschiderea sau închiderea copertinelor în funcție de puterea soarelui și a vântului.

TRIMITE MESAJ