fbpx

Copertina Clasică

Montare

Copertinele clasice se montează pe un perete, grindă sau tavan, pentru a proteja spațiul de sub aceasta. În funcție de necesități se va stabili înălțimea necesară, gradul de înclinație și mărimea potrivită. Atunci când sunt montate deasupra ferestrelor sau intrărilor, acestea vor proteja în același timp terasa, dar și interiorul încăperii, filtrând razele UV și menținând o temperatură optimă, fără a crea efectul de seră.

Dimensiuni

Dimensiunea minimă pentru o copertină retractabilă este de 2 m lățime și 1,5 m proiecție ( 2 x 1,5 m ), iar dimensiunea maximă este de 7 m lățime și 4 m proiecție ( 7 x 4 m ). Gradul de înclinare poate varia de la 0 la 55 de grade. Desigur, în cazul suprafețelor mai mari, se vor monta două sau mai multe copertine.

Personalizare

Pentru a se încadra cu estetica și designul exterior, acestea se pot personaliza 100%. Cadrele, profilele din aluminiu, și caseta vor fi personalizate prin vopsire. Acestea pot varia de la alb, la negru, la culori asemănătoare lemnului sau metalelor. Vopsirea le va adăuga un plus de rezistență și durabilitate în timp, atât la umiditate cât și la variațiile de temperatură. Stofa impermeabilă conține peste 100 de variante în paletar, de unde poți alege ceea ce se potrivește mai bine cu spațiul tău. Poți opta pentru o singură culoare, sau sau poți opta pentru un material multicolor pentru a înviora terasa.

O altă personalizare opțională este protecția laterală, pe care o putem fabrica în orice dimensiune dorești. Aceasta se va atașa de capătul exterior al copertinei, și va proteja terasa de razele soarelui care bat din lateral, de ploaie și vânt.

Pentru spațiile comerciale, putem personaliza copertina cu logo-ul companiei tale!

Funcționare

Copertinele se pot retracta în 3 moduri:
manual (prin manivelă), electric cu întrerupător sau electric din telecomandă. Tu alegi gradul de confort pe care îl dorești pe terasă.

De asemenea, poți opta pentru senzori care vor activa deschiderea sau închiderea copertinelor în funcție de puterea soarelui și a vântului. O altă funcționalitate practică este sistemul de iluminat integrat opțional, care va crea o ambianță plăcută și poate fi controlat din aceeași telecomandă.

Pentru a funcționa și pe timpul rece, îți recomandăm atașarea unor încălzitoare pentru terasă.

Utilitate

Copertinele pentru terasă vor scădea temperatura, vor proteja terasa de radiațiile UV, vânt și ploaie. Atunci când dorești, o poți strânge în caseta elegantă, montată pe perete.

Se încadrează excelent în curte, la intrări sau deasupra geamurilor, la etaj sau pe balcon. Iar un bloc care optează pentru copertine la fiecare balcon, va aduce un plus de estetică și eleganță clădirii și mediului urban.

În cazul spațiilor cu scop comercial, se încadrează în cadrul restaurantelor, cafenelelor, pensiunilor și hotelurilor sporind confortul clienților. De asemenea, se pot monta pe fațada clădirilor destinate birourilor. Scopul va fi de a crea un spațiu pentru personal, unde poate lua masa sau doar o simplă pauză de relaxare

TRIMITE MESAJ