fbpx

MACE by Joseph Hadad

Bucuresti

Despre locație

Mace by Joseph Hadad este un restaurant din inima Bucureștiului care îmbină armonios experiența gastronomică desăvârșită cu peisajul urban pitoresc. Un local destinat relaxării și socializării, mereu plin de viață. Aici, oaspeții se pot bucura de mâncărurile și băuturile preferate atât în interior, cât și pe terasă, în aer liber sau sub spațiul acoperit de o pergolă bioclimatică impresionantă.

Detalii proiect

Pentru această terasă de 53 metri pătrați s-a folosit o pergolă bioclimatică cu acoperiș retractabil, ușor de controlat din telecomandă, completată de o pardoseală din WPC de 40 metri pătrați. Acoperișul este prevăzut cu un sistem de iluminare încorporat, astfel încât oaspeții să se bucure de o ambianță și mai plăcută atunci când se lasă seara.

La intrare, s-a optat pentru o ușă automată dublă, pentru un acces mult mai facil în interiorul localului. Când stai pe terasă, din orice unghi privești, ai garanția unei priveliști spectaculoase, datorită ferestrelor tip ghilotină. Astfel, restaurantul Mace by Joseph Hadad și clienții acestuia se pot bucura tot timpul anului de o terasă inteligentă, controlată din telecomandă. Dacă îți dorești să modernizezi aspectul proiectului tău imobiliar, contactează-ne și te vom ajuta cu cele mai potrivite soluții din sticlă securizată.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ