fbpx

Despre locație

Pentru cei care doresc să se bucure de viață în tihnă, dar în același timp să rămână aproape de capitală, vă prezentăm un proiect de care suntem tare mândri: Visio, Mogoșoaia. La doar câțiva kilometri de București, Mogoșoaia este o zonă bună de locuit, în special dacă lucrezi în nordul capitalei.

Detalii proiect

De departe, ce impresionează cel mai mult la acest bloc de locuințe din Mogoșoaia sunt balustradele din sticlă securizată care înfrumusețează balconul fiecărui apartament. Balustradele din sticlă securizată reușesc să evidențieze mai clar farmecul priveliștilor, oferind senzația de spațiu deschis și libertate. Astfel, locatarii pot profita la maximum de lumina soarelui și de vremea frumoasă.

Balustradele din sticlă securizată sunt foarte ușor de îngrijit, se curăță rapid și sunt extrem de rezistente. Marele lor avantaj este că sunt foarte greu de spart, datorită durității obținute în urma procesului de securizare. Dacă îți dorești să modernizezi aspectul proiectului tău imobiliar, contactează-ne și te vom ajuta cu cele mai potrivite soluții din sticlă securizată.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ