fbpx
Acoperiș transparent din sticlă securizată pentru terasă

VERANDA: ACOPERIȘ TRANSPARENT DIN STICLĂ SECURIZATĂ PENTRU TERASĂ

Acoperișuri din sticlă securizată pentru o acoperire de vis!

DE CE SĂ OPTAȚI PENTRU ACOPERIȘ DIN STICLĂ SECURIZATĂ?

Acoperișurile din sticlă securizată sunt un sistem excepțional din punct de vedere arhitectural și funcțional, oferind posibilitate de participare emotivă la viața naturii, trăind ploaia neudându-vă și savurați fulgii de nea din interior.

Suprafața acoperită cu sticlă permite distribuția luminii naturale, razelor solare pătrund în întreg interiorul spațiului acoperit.

Acoperișurile din sticlă securizată le executăm la comandă, pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, astfel încât să se integreze de minune deasupra spațiului dorit.

Acoperișurile le executăm din sticlă securizată, care este foarte rezistentă la impacturile mecanice. Am testat-o de-a lungul timpului, am aruncat peste ea cărămizi, țevi metalice, am sărit pe ea, cum n-am încerca-o sticla securizată tot rezistă și rămâne întreagă. În dependență de configurația aleasă de acoperire, sticla securizată poate avea grosimea de 8, 10 sau 12 mm sau poate fi triplexată, ceea ce înseamnă două straturi de sticlă 6+6, 8+8 sau 10+10 mm, cu folie între ele.

Primiți de la noi garanții pentru acoperișul din sticlă și pentru instalarea corectă.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ