fbpx

Terase rezindetiale: 5 tipuri de design din care poti alege

Pentru ca deseori munca ne tine ocupati in spatiile interioare, preferam ca restul timpului sa il petrecem afara, unde aerul este curat si locatiile mai atractive, mai benefice pentru noi. Pentru cei ce detin o curte, optiunea confortabila si estetica este construirea sau amenajarea unei terase.

Terasa a ajuns sa fie considerata o extensie a spatiului interior , fie ca acest spatiu este atasat unei cladiri sau este indepenta in mijlocul gazonului.

Designerii si arhitectii au construit terase din lemn, piatra, caramida sau constructii arhitecturale numite pergole, cu o forma incredibila si utilizarile de care avem nevoie:

Alta investitie o reprezinta sistemul de scurgere a apei. Pentru ca membrana acoperisului este 100% impermeabila, atunci apa se va scurge prin canale interioare, ascunse sub pofilele de aluminiu si este condusa spre pamanat.

Materialul membranei este ignifug, acesta fiind testat in conditii de foc. Astfel masurile de siguranta au fost luate in calcul, iar clientii teraselor se pot bucura de activitatiile obisnuite, fara griji.

Pentru structura lor, deoarece se pot construi pe diferite dimensiuni, spre a crea o terasa sau un spatiu al fumatorilor, oriunde

Tipuri diferite de terase, cu un design elegant

Pentru a prelungi sezonul unei terase este essential sa cunoastem cateva optiuni pe care le putem lua in calcul:

Atat vara cat si primavera si toamna, aceste spatii exterioare amenajate dupa dorintele noastre, ne fac viata mai frumoasa. O terasa confortabila nu ar trebui sa lipseasca din curtea nimanui.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ