fbpx

Pergole Retractabile, O Solutie Pentru Fumatul In Restaurante.

Legea a oprit fumatul in spatiile inchise, dar exista o solutie avantajoasa

Iti propunem o solutie care poate fi benefica atat pentru proprietarii afacerilor, cat si pentru clientii acestora, atat pentru cei fumatori, cat si pentru cei nefumatori.

Pentru ca spatiul sa poata fi usor de aerisit recomandam pergolele cu acoperis retractabil.De ce sunt aceste constructii arhitcturale benefice intr-o astfel de situatie?

Pentru ca nu mai necesita un sistem de ventilatie. Atunci cand te hotarasti sa cumperi o pergola retractabila, investesti intr-o metoda de aerisire rapida, deoarece acoperisul facut dintr-o membrana speciala, se retracteaza automat, de la telecomanda.Tot fumul, tot mirosul neplacut se va raspandi afara.

Alta investitie o reprezinta sistemul de scurgere a apei. Pentru ca membrana acoperisului este 100% impermeabila, atunci apa se va scurge prin canale interioare, ascunse sub pofilele de aluminiu si este condusa spre pamanat.

Materialul membranei este ignifug, acesta fiind testat in conditii de foc. Astfel masurile de siguranta au fost luate in calcul, iar clientii teraselor se pot bucura de activitatiile obisnuite, fara griji.

Pentru structura lor, deoarece se pot construi pe diferite dimensiuni, spre a crea o terasa sau un spatiu al fumatorilor, oriunde

Unde ne situam atunci cand vorbim despre fumatul in spatiile publice?

Moduri de a amplasa un spatiu pentru fumatori:

Pergola retractabila atasata de un perete al unei constructii deja existente:

Desi detinem aceasta solutie a unui spatiu potrivit fumatorilor, nu incurajam fumatul.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ