fbpx

Cum poti creste fluxul de clienti cu o pergola retractabila?

Cum poti creste fluxul de clienti in afacerea ta, cu o pergola retractabila?

O pergola retractabila adaugata pe terasa afacerii tale creste zilnic fluxul de clienti si prelungeste sezonul cald pentru utilizatorii acesteia.
Cum? Atunci cand alegi modelul unei pergole cu acoperis retractabil, il alegi in functie de nevoile terasei tale. Daca doresti sa acoperi terasa pentru protectia clientilor, daca doresti sa iti extinzi terasa, daca vrei sa iti construiesti terasa ca o extindere a unei constructii existente, exista un model de pergola care ti se va potrivi.

O terasa obisnuita functioneaza in medie 5 luni pe an

O terasa acoperita cu o pergola retractabila functioneaza 7 luni pe an

O terasa acoperita cu o pergola retractabila + incalzitoare functioneaza 8 luni pe an

O terasa acoperita cu o pergola + incalzitoare+ inchidere din sticla functioneaza 12 luni/an

In cazul in care vrei ca aceasta sa fie folosita pe tot parcursul anului, trebuie sa ai in vedere inchiderea pe laturile pergolei cu sticla glisabila.Avantajul major al inchiderilor de sticla este ca temperatura de pe terasa ajunge usor la cea dorita, pastrandu-se constanta.

Atunci cand vremea permite acest lucru, acoperisul pergolei se retracteaza de la telecomanda, in cateva secunde, iar folile de sticla se strang intr-un singur punct (manual sau electric), lasand soarele si aerul cald sa patrunda in interior.

Atunci cand conditiile meteorologice sunt nefavorbile, materialul acoperisului retractabil si inchiderile laterale de sticla protejeaza terasa de ploaie, vant si zapada.

Atunci cand cele 3 elemente sunt prezente in acelasi loc: pergola retractabila , inchiderile din sticla si incalzitoarele de terasa, aceasta este functionala tot anul. Restaurantul, hotelul sau cafeneaua permite clientilor sa se relaxeze pe terasa in orice zi a oricarui anotimp, ceea ce duce la cresterea vanzarilor si asocierea terasei tale cu o locatie disponibila in majoritatea timpului.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ