fbpx

Despre locație

Legenda spune că restaurantul The Grill meet&meat a pornit de la o prietenie strânsă și un vis comun între Demi și Dani. Mai exact, ideea a luat naștere în Argentina. Așadar vei observa multă pasiune în această locație, care se reflectă în atmosferă, designul interior, designul terasei, preparatele culinare, ingrediente, chiar și în gama de vinuri. Toate sunt la standarde ridiacate, dar te poți convinge singur.
Îi poți vizita la locație, pe strada Aron Cotruș din Cartierul Francez, București.

Detalii proiect

Pentru această terasă am optat la pergola MN 3 care s-a atașat de peretele clădirii, în trei puncte de sprijin. MN 3 este o pergolă fără stâlpi de susținere pe pământ, ci cu două brațe în partea superioară. Am obținut astfel o terasă care protejează zona acoperită de soarele puternic, de ploaie și vânt. Atunci când nu este nevoie de protecție, acoperișul de va deschide electric, din telecomandă, lăsând clienții să servească masa sub cerul senin. The Grill a ales sistemul de iluminare integrat în acoperiș, pentru o ambianță mai plăcută seara.

Închiderea din sticlă glisantă transformă terasa atunci când este frig. Panourile din sticlă se închid complet sau parțial, în timp ce terasa este încălzită din interior.

Rezultatul constă într-o terasă adaptabilă, care funcționează pe tot parcursul anului. Suprafața acoperită este de 60 mp, 12 m lungime și 5 m deschidere. Traducând suprafața în limbaj de specialitate, terasa poate acoperi în jur de 8-10 mese, toate cu clienți fericiți.

Dacă te inspiră această terasă contactează-ne pentru a discuta despre planurile tale, prin unul din formularele de mai jos.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ