fbpx

Restaurant Riviere ,

Timișoara

Despre locație

Terasa restauranului Riviere, este localizată în Timișoara, pe malul râului Bega. Este o locație de tip brasserie, perfectă pentru a savura o masă delicioasă, cu produse proaspete și sănătoase. Echipa Riviere a ales să investească într-o imagine modernă, colorată și apetisantă. Bucătarii sunt și artiști, iar terasa te îmbie să mai stai. Vizitează-i aici Riviere Brasserie , sau iți poți face o rezervare la terasă.

Detalii proiect

Dacă terasa este în mijlocul naturii, de ce să o închizi, când poți să îi păstrezi priveliștea și natura aproape? Din acest motiv, Riviere a ales să dețină o terasă inteligentă, care se adaptează condițiilor, cu ajutorul unei telecomenzi.
Astfel, pergola Novo protejează 39 mp (13 m lungime x 3 m deschidere ), atunci când plouă, sau atunci când soarele este prea puternic. În restul timpului aceasta poate rămâne deschisă, iar clienții servesc masa sub cerul liber. Tot prin intermediul telecomenzii este controlat și sistemul de iluminare integrat în acoperișul pergolei, care oferă o ambianță plăcută seara.

Iar pentru a păstra vederea panoramică spre râu și spre salciile romantice de pe mal, pe cei 13 metrii liniari, s-au montat sisteme de închidere electrice , care se transformă din balustradă, în perete de sticlă, într-un minut.

Dacă acest proiect te inspiră, contactează-ne prin unul din formularele de mai jos, pentru ofertă sau pentru orice altă întrebare.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ