fbpx

Proiect rezidențial,

Otopeni , București

Despre locație

Da, clienții noștri din Otopeni, și-au creat o mică oază de relaxare în curte. Și noi ne imaginăm uneori cât de relaxant poate să fie în acest foișor umbrit, intim, înconjurat de nautră, pe canapeaua din imagini.
Pentru a-l realiza, am ales pergola retractabilă Luna , o pergolă fixată pe patru stâlpi, independentă. Deschiderea sau închiderea acoperișului se controlează din telecomandă sau din telefon. Pergola va proteja clienții noștri de razele UV și va crea o umbră densă. Fiind impermeabilă, devine locul perfect de unde pot privi o ploaie de vară.

Alte elemente esențiale confortului sunt sistemele de umbrire lateră , numite și rulouri de umbrire. Acestea coboară din caseta protectoare, pentru a crea umbră, pentru a opri vântul, ploaia și insectele. Pot fi controlate din aceeași telecomandă ca pergola retractabilă. Sistemele au fost montate pe toate cele patru laturi ale terasei.

Suprafața acoperită în acest proiect este de 24 mp, 6 m deschidere și 4 m lungime.

O terasă inteligentă în propria curte

Dacă te inspiră acest proiect, contactează-ne prin unul din formularele de mai jos. Echipa noastră îți stă la dispoziție.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ