fbpx

Proiect rezidențial ,

Pipera, București

Despre proiect

Un apartament modern al clenților nostri, cu o terasă la fel de modernă. Apartamentul se află la ultimul etaj, iar terasa avea nevoie de intimitate, umbră și protecție atunci când ploua.
Am ales împreuna cu aceștia, două pergole Novo , pe care le-am atașat de peretele locuinței, cu sistemul de iluminare HDD Lux, integrat în profilele acoperișului retractabil. Astfel am obținut o terasă inteligentă care se retractează din telecomandă într-un minut, lăsând soarele să inunde spațiul, și îl acoperă atunci când este necesar. Iar dacă seara își doresc o lumină ambientală pe terasă, aceasta se controlează din aceeași telecomandă. Un alt beneficiu al acestei terase, este că datorită membranei, razele UV se vor filtra. Astfel va scădea temperatura și în interiorul locuinței.

O altă soluție care conferă umbră, este copertina Glossy , care se montează în exteriorul geamurilor de tipul velux, sau geamurilor din cadrul acoperișului. Acestea sunt acționate electric, din buton fix, telecomadnă sau telefon. Iubim tehnologia, iar clienții nostri se bucură de confortul generat de aceasta.

O terasă inteligentă

Dacă te inspiră această terasă inteligentă, care răspunde instant cerițelor tale și ale vremii, contactează-ne prin unul din formularele de mai jos. Echipa noastră îți stă la dispoziție cu orice răspunsuri dorești.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ