fbpx

Despre locație

ZEBRANO Restaurant & Bar este localizat în centrul turistic al Constanței, unde briza mării se simte tot timpul pe terasă. Este o terasă completă, cu toate condițiile de confort necesare, iar echipa Zebrano pune accentul pe mulțumirea clienților. Aceștia pot servi preparatele delicioase în aer liber, sau sub pergola retractabilă, se pot relaxa cu prietenii, familia, sau pot particpa la evenientele organziate de Zebrano, cu muzica live sau cu dans.

De ce spunem că este o terasă completă? Pentru că pe lângă pergola retractabilă, sunt montate încălzitoare pentru vremea rece, sistem de iluminare plăcut, vaporazitor pentru a răcori atmosfera călduroasă de vară, ventilatoare, canapele confortabile și multe altele. Îi poți vizita aici ZEBRANO Restaurant & Bar sau direct în Constanța, la restaurant.

Detalii proiect

Pentru această terasă, echipa Pergola Lux împreună zu echipa Zebrano, au optat pentru două pergole Radian , cu profil curbat și sistem de iluminare inegrat. Zona acoperită este de 67 mp.
Pergola are rolul de a proteja terasa de ploaie și a ține umbră, atunci când razele soarelui sunt prea puternice. În același timp, atunci când este deschisă, această permite aerului și luminii să inunde terasa. Atfel, Zebrano și clienții acestora beneficiază de o terasă inteligentă, controlată din telecomandă.

Dacă te inspiră acest proiect, nu ezita să ne contactezi prin unul din formularele de mai jos, pentru întrebări suplimentare.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ