fbpx

Proiect rezidential,

Craiova

Detalii proiect

Atunci când te trezești de dimineață și iți servești micul dejun pe terasă, inspirând aerul curat al naturii. Sau, atunci când petreci seara timp de calitate pe terasă împreună cu familia, chiar dacă picură afară, pentru că acoperișul terasei este impermeabil. Acestea sunt o parte din momentele oferite de pergola retractabilă. Desigur, atunci când nu este necesară, o poți acționa din telecomandă pentru a se deschide complet. Atfel vei avea toată terasa descoerită, sub lumina soarelui și sub cerul liber. Tot din telecomandă se controlează și sistemul de iluminare integrat în profilele pergolei, care oferă seara o ambianță plăcută.

Pentru acest proiect am ales pergola Novo , de 36 mp, 12 m lungime x 3 m deschidere. Pentru a se integra cu aspectul casei, pergola a fost personalizată prin nuanța crem, atât elementele de structură, cât și membrana retractabilă.

O singură soluție, patru anotimpuri

Dacă iți dorești și tu o extindere a casei cu o terasă inteligentă și adaptabilă, nu ezita să ne contactezi prin unul din formularele de mai jos. Echipa noastră îți stă la dispoziție.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ