fbpx

Proiect rezidential ,

Cluj

Detalii proiect

O locuință modernă, minimalistă, cu o terasă la fel de modernă, în pas cu tehnologia. Se integrază perfect cu acest design și își păstrează în același timp funcțiile. Protejează terasa de soarele puternic, stopează efectul de seră și razele UV pentru o temperatură optimă pe terasă, dar și în interiorul locuinței. O altă funcție importantă este impermeabilitatea. Acoperișul pergolei este format dintr-o membrană specială impermeabilă, cu rolul de a dirija apa spre latura înclinată.
Care este punctul ei forte? Că poate fi retractată din telecomandă, sau din telefon. În acel moment poți considera că nu există, iar terasa va fi inundată de razele soarelui. Așadat, este o terasă care sporește confortul celor care o folosesc.
Am ales împreună cu proprietarii casei soluția potrivită pentru aceștia, astfel am optat pentru pergola pergola MN 4 . Această pergolă nu are stâlpi de susținere pe pământ, ci se sprijină de cele două brațe superioare, lăsând mai mult spațiu liber sub acoperișul retractabil.

O terasă inteligentă

Pergola este controlată prin intermediul tehnologiei, ceea ce o face mult mai confortabilă de utilizat. Trebuie doar să stai așezat pe fotoliu și să te hotărăști pe ce buton vei apăsa. Să fie acoperișul deschis? Între-deschis? Să fie sistemul de iluminare aprins? La ce intensitate?

Dacă te inspiră acest proiect, contactează-ne prin unul din formularele de mai jos și echipa noastră îți stă la dispoziție.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ