fbpx

Proiect rezidential,

Aerolux

Detalii proiect

Cum păstrezi vederea panoramică spre un peisaj superb, dar în același timp să ai și protecție față de vremea neplăcută sau umbră atunci când este prea cald? Acest proiect rezidențial a fost realizat pe un ponton al lacului Snagov. Conține toate elementele unei terase perfecte: pergole bioclimatice, închideri electrice panoramice pe trei laturi ale terasei, sistem de umbrire cu rulouri electrice .
Cele 3 pergole bioclimatice Aerolux , montate pe o suprafață totală de 72mp, cu 12 m lungime x 6 m lățime protejează terasa de razele UV, de ploaie, chiar și de zăpadă.

Pergole bioclimatice Aerolux
Pentru o umbră densă și o temperatură plăcută pe terasă, lamelele de aluminiu ale pergolei vor fi complet închise.
Pentru semiumbră și aerisire, lamelele de aluminiu vor fi semi-deschise sau înclinate, din telecomandă.
Pentru lumină și soare, acoperișul se va retracta, la fel ca în imagini.

Sistemul de închidere panoramic
Acest sistem electric va fi controlat din aceeași telecomandă ca a pergolei, sau din telefonul mobil. Este montat pe cele trei laturi care influențează priveliștea, iar în poziție închisă, acest sistem are aspectul unui perete din sticlă. Pentru această terasă, s-au ales sisteme cu trei foi de sticlă, una fiind fixă, așezată în partea de jos, iar cele două glisează vertical. Din perete de sticlă, devine o balustradă din sticlă.
Așadar, dacă plouă sau este frig, proprietarul va inchide terasa și din lateral, iar dacă dorește să simtă natura mai aproape, o va transforma în balustradă.

Sistemul de umbrire cu rulouri
În exteriorul pereților mobili din sticlă de tip panoramic, pe cele trei laturi s-au montat rulouri de umbrire. Acestea sunt confecționate dintr-o pânză țesută special, pentru a opri razele UV, vântul și insectele.

Patru anotimpuri, o singură soluție

Proprietarul casei din zona lacului Snagov deține acum o terasă inteligentă, controlată electric, care va contribui la starea de bine a familiei, indiferent de vreme. Dacă te inspiră acest proiect, nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare. O poți face completând unul din formularele de mai jos.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ