fbpx

Proiect rezidential ,

Snagov Ilfov

Detalii proiect

Un mic colț de rai, cu umbră densă, lângă piscină, și cu o priveliște de vis. Acestea sunt beneficiile de care dispune familia acestei minunate locații. Amplasată pe malul lacului Snagov, proprietarii și-au dorit să păstreze vederea spre lac și spre piscină, dar să aibă și protecție atunci când se relaxeză pe terasă. Aspectul terasei este modern și relaxant, majoritatea elementelor fiind personalizabile prin culoare sau textură.

Astfel, s-a ales pergola Novo , montată în extinderea casei. În acest caz, pergola Novo are dimensiunea de 16 mp, 8 m lungime x 2 m deschidere, montată cu înclinație pentru a favoriza scurgerea apei prin stâlpii pergolei. Proprietarii și-au dorit și sistemul de iluminare standard, integrat în profilele pergolei, pentru o ambiață plăcută. Rolul acesteia este de a ține umbră, sau a se retracta complet atunci când soarele este plăcut. În același timp, materialul membranei este impermeabil.

Închiderile din sticlă glisantă s-au montat pe două din laturile pergolei, pentru protecție atunci când vremea este neplăcută, dar și pentru a păstra vizibilitatea și lumina, atât pe terasă, cât și în casă. Acestea se deschid manual, fiind compuse din mai multe foi de sticlă, care se vor rula pe șinele de glisare.

Sistemele de umbrire laterală , numite și rulouri de umbrire pentru terasă, s-au montat la exteriorul geamurilor de sticlă. Acestea coboară din caseta de protecție de sus, în jos, pe șinele de glisare. Rolul lor este de a opri razele UV, de a crea umbră, de a opri vântul, praful și insectele să ajungă pe terasă.

O terasă inteligentă

Această terasă inteligentă este controlată dintr-o singură telecomandă , retractarea pergolei, sistemul de iluminare și coborârea rulouri de umbrire se fac silențios, prin apăsarea unui buton.
Dacă te inspiră acest proiect, nu ezita să ne contactezi prin unul din formularele de mai jos, indeferent de întrebarea pe care o vei adresa.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ