fbpx

Mozzafiato Ristorante & Bar

București

Despre locație

Restaurantul Mozzafiato se află în București, pe Calea Floreasca. Specificul meniului este italian, cu o varietate de preparate făcute cu pură pasiune. Acestea pot fi servite atât în interior, cât și pe terasă. Deseori, echipa Mozzafiato organizează evenimente cu muzică live, pline de energie. Astfel, serile de neuitat devin o obișnuniță și petrecerile tranformă atmosfera zonei. Poți păstra legătura cu ei, aici Mozzafiato Ristorante & Bar dacă iți dorești să ieși din rutină, sau să servești preparate delicioase.

Detalii proiect

Pentru acest proiect, am ales pergola retractabilă Novo , acoperind o suprafață de 36 mp, cu 12 m lungime și 3 m deschidere, ceea ce poate însemna o terasă cu cel puțin 8 mese în exterior. Clienții vor beneficia de umbră și de protecție atunci când plouă, sau atunci când este frig. Timpul petrecut la Mozzafiato devine confortabil și plăcut. Pe timpul iernii terasa poate fi încălzită, iar temperatura din interior se menține cu ajutorul încălzitoarelor electrice.
Terasa acoperită, sau masa servită sub cerul liber? Ambele sunt posibile, prin intermediul acoperișului retractabil. Totul la o atingere de buton, al telecomenzii. Prin aceeasi telecomandă se va aprinde și sistemul de iluminare, integrat in profilele acoperisului, pentru o ambianță mai plăcută.

Astfel clienții vor servi liniștiți masa, sau pot lua o scurtă pauză de socializare, de la petrecerea din interiorul restaurantului.

Te inspiră acest proiect? Contactează-ne prin unul din formularele de mai jos, iar echipa noastră iți va răspunde cât de curând.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ