fbpx

Hotel Central ,

Pascani , Iasi

Despre locație

Hotel Central se află în orașul Pașcani, reprezentând un important centru de evenimente private. Hotelul este în plin stadiu de modernizare, devenind definiția eleganței. Echipa se concentrează pe evenimente rafinate destinate viitorilor miri sau proaspeților părinți, dar nu numai. Cu trei săli spațioase de tip ballroom, și o terasă acoperită, evenimentele reprezintă un succes încă din stadiul de planificare. Ține legătura cu ei aici: Hotel Central Pașcani

Detalii proiect

Împreună cu managerul hotelului, am ales cele trei pergole retractabile modelul Novo , cu sistem de iluminare inclus, pentru o ambianță mai plăcută seara. Terasa este acum protejată atât de soarele puternic, cât și de intemperii ( ploaie, grindină, praf, vânt). Acoperișul retractabil este mobil, permițând acționarea lui din telecomandă.
Apoi, am decis închiderea terasei cu sticlă glisantă , astfel pe timpul mai puțin plăcut, căldura rămâne în interior, iar terasa rămâne funcțională. O singură soluție pentru patru anotimpuri.

Invitații și gazdele evenimentelor organizate de Hotel Central, se pot relaxa pe terasă în orice moment, idiferent de vreme. O terasă inteligentă pentru evenimente fără cusur.
Dacă te inspiră acest proiect, contactează-ne prin unul din formularele de mai jos, iar echipa noastră iți stă la dispoziție.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ