fbpx

Despre locație

Hotelul G.G. Gociman este amplasat pe malul lacului Știutghiol, o zonă calmă și relaxantă. Este înconjurat de natură și păstrează atmosfera de vacanță dată de stațiunea Mamaia. Pe lângă priveliștea de vis pe care o dorești în concediu, hotelul încăpător și restaurantul cu preparate delicioase, locația oferă o zonă verde de mari dimensiuni, o piscină contrastantă și o terasă acoperită. Deseori organizează evenimente private precum botezuri, petreceri sau chiar nunți.
Atunci când ești în Mamaia, vizitează-i pentru o experiență plăcută, atât din punct de vedere culinar, cât și al priveliștii de neuitat. Poți păstra legătura și aici Hotel G.G. Gociman

Detalii proiect

Pentru terasa hotelului, am ales pergola retractabilă Luna, care acoperă aproximativ 60 mp. Această pergolă se va retracta din telecomandă, astfel clienții vor servi masa sub cerul liber. Atunci când soarele este prea puternic, pergola creează o umbră densă, filtrând razele UV și oprind efectul de seră. Chiar și atunci când plouă, membrana impermeabilă va proteja terasa, iar apa este condusă spre jgheaburile din iteriorul stâlpilor, fără a se crea efectul de stropire.

Am obținut un spațiu potrivit pentru petreceri mari și mici, evenimente speciale și un restaurant adaptabil. Terasa funcționează normal în orice condiții, atât pe vremea neplăcută, cât și sub cerul liber.
Dacă te inspiră acest proiect, nu ezita să ne contactezi prin unul din formularele de mai jos, pentru a discuta planurile tale.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ