fbpx

Restaurant Carol

Brăila

Despre locație

Restaurantul Carol se află în Brăila, în centrul istoric al orașului, în apropierea Dunării. Clădirea restaurantului este veche de 150 de ani, plină de istorie și stil. În interior sunt prezente 4 saloane în stil eclectic destinate servirii a la carte, un salon de tip Ballroom destinat evenimentelor, o cramă boemă și o terasă încăpătoare. Cu toate că pergola este un element modern, se potrivește perfect cu stilul clasic al clădirii.
Pentru a-l vizita, a gusta preparatele culinare apetisante sau pentru a petrece timp de calitate în Brăila, îl vei găsi aici: Restarant Carol.

Detalii proiect

Pentru această terasă aflată la înalțime, proprietarul restaurantului a ales pergola TW 33 , o pergolă cu profil lateral curbat, dedicată teraselor de mari dimensiuni. Raza profilului lateral favorizează umbra și drenarea apei spre jgheaburile interioare din stâlpii pergolei. Datorită materialului impermeabil a acoperișului retractabil și sistemului de colectare a apei, terasa va fi protejată în totalitate. Suprafața acoperită de pergola TW 33 este de aproximativ 100 mp.
Clienții locației aleg dacă vor servi masa pe terasă sub cerul liber, sau sub o umbră densă, dată de acoperișul retractabil.

Astfel, am construit o terasă inteligentă, a cărui acoperiș mobil și sistem de iluminare integrat, sunt controlate din telecomandă. Dacă te inspiră acest proiect, contactează-ne completând unul din formularele de mai jos, și vom discuta ideile tale.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ