fbpx

Proiect rezidențial

Pipera, București

Detalii proiect

Proprietarii casei au ales să protejeze terasa cu pergola MN 4 , o pergolă care se atașează de o structură rezistentă, în acest caz, peretele casei. Acest tip de pergolă are un profil curbat, și două brațe superioare care susțin acoperișul retractabil. Profilul curbat și unghiul de montare înclinat au rolul de umbrire și de a conduce apa spre una din laturile terasei. Dimensiunea acoperită este de 8 m lungime și 4 m deschidere, în total 32 mp.

În acest proiect s-a optat pentru un sistem de iluminare integrat. Atât acoperișul cât și sistemul de iluminare se vor controla din telecomandă, sau cu ajutorul telefonului mobil.
O terasă inteligentă și confortabilă. Atunci când utilizatorii terasei își doresc soare, vor retracta acoperișul complet. Iar atunci când temperatura este plăcută, dar afară plouă, vor apăsa pe buton pentru protecție.

În privința designului, pergola a fost atent personalizată pentru a se potrivi cu aspetul casei și al curții. Ce îți poți dori mai mult de la curtea ta? Natură, soare, confort și protecție, cu o terasă tehnologizată.
Dacă ai o idee asemănătoare, suntem aici să iți completăm ideea. Mai multe despre acest tip de pergolă, poți afla aici: MN 4

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ