fbpx

Domeniul Greaca

Greaca,Giurgiu

Despre locație

O altă locație de poveste este Domeniul Greaca, situată în mijlocul naturii, în comuna Greaca, județul Giurgiu, la mai puțin de o ora de condus din inima Bucureștiului. Locația oferă locuri de cazare romantice, piscine cu aer mediteranean și restaurantul care îmbină două bucătării complexe, pe cea românească și cea mediteraneană. La domeniu, ziua predomină liniștea naturii, foșnetul frunzelor și ciripitul păsărilor, iar seara zumzetul petrecerilor. Deseori, se organizează petreceri cu tematică cum a fi Halloween Party, petrecere de revelion, seri în jurul focului, evenimente de vânătoare, dar și petreceri private pentru familie, companii, nunți și multe altele. Îi poți vizita aici pentru mai multe detalii Domeniul Greaca

Detalii proiect

În acest proiect sunt prezente trei spații cu pergole retractabile. Doua dintre acestea sunt atașate de clădire și extind terasa cu încă 7 m. Modelul ales este Novo , o pergolă care se atașează pe o structură deja existentă - în cazul acesta un perete al clădirii, cu un profil al grinzilor drept și înclinat. Pergolele Novo acoperă o suprafață de 175 mp, respectiv 25 m lungime x 7 m deschidere.
Un alt model ales de proprietarii acestei locații este pergola Luna , care este independentă și nu are nevoie de susținere suplimentară. Profilele acestei pergole sunt curbate, astfel conducând apa spre marginea pergolei, unde se captează prin stâlpi. Retractarea pergolelor este controlată din telecomandă, la fel și sistemul de iluminare integrat.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ