fbpx

Casa Timiș,

Bucov, Prahova

Despre locație

Casa Timiș este un conac născut în 1925 și restaurat în 2015, care valorifică din plin identitatea neamului românesc. Este o locație în apropierea Bucureștiului, dar în inima naturii. Oferă locuri de cazare romantice, preparate culinare tradiționale, vinuri alese și evenimente de neuitat, atât în interior, cât și pe terasă. Îi poți vizita aici www.casatimis.ro

Detalii proiect

Pentru această terasă de mari dimensiuni s-au utilizat două pergole retractabile modelul Luna , cu sistem de iluminare inclus, de dimensiunea 24m x 11m ( suprafață totală 48m x 11m, 528 mp ) Pe trei laturi ale pergolei s-au instalat închideri cu sticlă glisantă, iar pe latura din față s-a instalat o ușă dublă din sticlă, personalizată cu logo-ul conacului, continuată de alte închideri glisante. S-a optat pentru adăugarea de încuietori, pentru fiecare segment de sticlă.

Astfel s-a obținut un spațiu potrivit pentru petreceri mari și mici, evenimente speciale elegante, terasa restaurantului funcționând normal în restul timpului, atât pe vremea neplăcută, cât și sub cerul liber.

Află care este prețul produsului dorit, pentru proiectul tău

Dacă dorești consultanță pentru alegerea potrivită, contactează-ne aici.

TRIMITE MESAJ